Conflicte del veïns del Carrer Rafael de Casanova, 40 i la immobiliària Còdol

Aclariment del grup municipal de CdG-ICV en relació al conflicte del veïns del Carrer Rafael de Casanova, 40 i la immobiliària Còdol[@more@]

En relació amb la nota de premsa apareguda a Osona.com, en què es relaciona el nostre grup, CdG-ICV de Torelló, amb la presentació d’una moció a l’Ajuntament de Torelló en què es demana d’interposar querella criminal per delicte ecològic contra el senyor Josep Pujol, principal responsable de la immobiliària Còdol, volem manifestar que:

1) Fins avui, dilluns, dia 19 de febrer de 2007, a les 16:00 hores, cap representant dels veïns i veïnes del carrer Rafael de Casanova, 40, s’ha posat en contacte amb nosaltres per parlar d’aquest tema.

2) Malgrat la sensibilitat del nostre grup pels temes ambientals i la necessitat d’afrontar els problemes derivats del creixement urbanístic, no compartim ni les formes ni una part del contingut de la moció que els veïns volen presentar a l’Ajuntament.

Així, doncs, tot i que respectem l’opinió dels veïns, des de CdG-ICV no impulsarem la presentació de la moció i demanem al grup de veïns que no ens atribueixi responsabilitats que no hem tingut la possibilitat de discutir.

CdG – ICV, Torelló, 19 de febrer de 2007

Quant a cdg

CIUTADANS DEL GES, plataforma de l\'esquerra independentista amb representació a l\'Ajuntament de Torelló.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Conflicte del veïns del Carrer Rafael de Casanova, 40 i la immobiliària Còdol

  1. Bé, això no és exacte. Com ja us hem explicat telefònicament, ahir vam fer una trucada al Sr. Lluís Toneu, que no hi era.
    Seguidament, vam enviar la proposta al mail que figura a la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló, i que NO ÉS OPERATIU. Finalment, vam optar per enviar-ho com a comentari en aquesta mateixa pàgina, i l’hora i la data així ho confirmen.
    Si osona.com ha donat per feta la vostra col.laboració, és atribuïble només a osona.com.
    De totes maneres, lamentem que per una qüestió de forma no doneu suport a una proposta d’un grup de veïns que intentem defensar-nos d’uns abusos evidents per part de la immobiliària Còdol. Ens pensàvem que vosaltres també éreu sensibles al tema.

Els comentaris estan tancats.