Montse Ayats visita una aula del CEIP Vall del Ges, en el marc del Consistori Infantil

La portaveu de CdG-ICV, Montse Ayats ha compartit una hora amb els alumnes de 6è de Primària del CEIP Vall del Ges.
Continuant amb el programa de visites a les aules implicades en el projecte del Consistori Infantil, aquest dimecres ha estat el torn dels regidors dels grups de l’oposició municipal. 

Els quatre regidors infantils del centre han donat la benvinguda als regidors que, acte seguit, s’han sotmès a les preguntes que havien preparat, per grups, els alumnes. Les preguntes han versat sobre el treball dels regidors que no ostenten responsabilitats de govern, així com d’índole més particular dels regidors: a què es dediquen professionalment, si havien pensat de nens dedicar-se a la política o si es tornaran a presentar a les eleccions.

La setmana vinent continuaran les compareixences de regidors a les aules que participen en el projecte. Per al dimecres 17 de març hi ha previst el segon ple del Consistori Infantil de la legislatura. Es celebrarà a les 11 del matí al Teatre Cirvianum i l’assistència és lliure i oberta a tots els ciutadans de Torelló.
 
 
 
CdG-ICV « 

Quant a cdg

CIUTADANS DEL GES, plataforma de l\'esquerra independentista amb representació a l\'Ajuntament de Torelló.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.