Comunicat de CdG

  
A REVEURE I FINS SEMPRE! SALUT I LLIBERTAT!
 
La comissió política de Ciutadans i Ciutadanes del Ges va prendre, en l’assemblea que va celebrar el passat 10 de gener de 2011, amb la conformitat i unanimitat de tots els membres que la composen, els següents acords:

1. No concórrer a les pròximes eleccions municipals del mes de maig de 2011, ni donar, com a organització, suport a cap de les sigles ni candidats que es presentaran.

2. Dissoldre, al final de l’actual mandat, la plataforma ciutadana creada l’any 2003 amb el nom de Ciutadans i Ciutadanes del Ges (CdG).

El principals motius que han empès als membres de la nostra formació a prendre aquesta decisió es resumeixen en els punts següents:

1. Fracàs en l’objectiu prioritari d’avançar cap un projecte d’esquerra nacional municipalista per a Torelló que provoqués un acostament entre les formacions polítiques d’ICV i ERC. Avui per avui, les posicions entre aquestes dues formacions i entre CdG i els dirigents d’ERC Torelló estan més distanciades que mai i, per tant, lluny de qualsevol entesa.
 
2. Decepció davant el no assoliment de les expectatives fixades en les eleccions municipals del 2007 i dels pobres resultats obtinguts, uns resultats que van deixar CdG sense representació pròpia en el consistori.

3. Cansament personal de bona part dels membres de la plataforma després dos mandats de treball intens i desencant davant l’apatia i somnolència en què ha entrat la política local torellonenca després del pacte sociovergent.

Finalment, no voldríem acabar sense expressar el nostre reconeixement i agraïment més sincer a les persones que han participat en aquest projecte en un moment o altre, hagi estat quin hagi estat els seu grau de compromís i implicació;  a totes els torellonencs i torellonenques que ens han fet confiança en els comicis on hem concorregut, i als companys i companyes d’ICV de Torelló per la llibertat i complicitat amb què hem pogut treballar al llarg d’aquests vuit anys.

Des de CdG continuem reivindicant la política com a instrument per tal de transformar i millorar la societat, és per això que el nostre adéu s’ha d’entendre com un final d’etapa que esperem que porti noves oportunitats per Torelló.

A reveure i fins sempre!

Salut i llibertat!
 
 
Ciutadans i Ciutadanes del Ges
A Torelló, la Vall del Ges, 25 de gener de 2011 
 
  

Quant a cdg

CIUTADANS DEL GES, plataforma de l\'esquerra independentista amb representació a l\'Ajuntament de Torelló.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.