PLE ORDINARI MES D’ABRIL – 2011

ICV-CdG ‘suspèn’ l’actual equip de govern en política de mobilitat i reclama que algunes de les zones d’estacionament limitat siguin de 2 hores
 
En el torn de precs i preguntes la regidora Montse Ayats va criticar la política de mobilitat de l’equip de govern i la va qualificar com una de les assignatures en què l’equip de govern es mereixia un suspens. Ayats va recuperar i reivindicar la proposta que la coalició d’ICV-CdG va fer ja fa un temps perquè en algun dels tres aparcaments renovats del centre de Torelló (Vitri, Sindicat i Arxiu) s’hi pugui estacionar durant dues hores seguides amb l’objectiu de combinar la rotació i un temps que serveixi per potenciar les activitats econòmiques i socials al centre del poble. ICV-CdG considera insuficient l’hora i mitja actual d’estacionament que s’aplica en el pàrquing de la Vitri. El grup creu que una bona gestió d’aquestes tres zones d’aparcament resoldria la manca de places d’aparcaments del nucli antic, ajudaria a pacificar el trànsit en aquesta zona i podria donar prioritat real als vianants i seria beneficiosa també per al comerç.

 
ICV-CdG manifesta el seu compromís amb el Fons Català de Cooperació i Desenvolupament
 
ICV-CdG va manifestar el seu compromís amb el Fons Català de Cooperació i Desenvolupament en l’any del seu 25è aniversari. La regidora Montse Ayats va remarcar la importància de mantenir les polítiques de cooperació malgrat el període de crisi que s’està vivint i va recordar la necessitat de coordinar aquestes polítiques per aconseguir una major eficiència i, per tant, va reafirmar el sentit d’aquest organisme. La regidora va reclamar que s’aprofités l’aniversari per fer valoració i autocrítica de la feina feta i per rellançar el projecte.
 
 
Montse Ayats s’acomiada del ple
 
Després de 12 anys, la regidora d’ICV-CdG es va acomiadar recordant el respecte per la política i pel ple i la responsabilitat pel que s’hi debat i s’hi acorda. També va fer un agraïment a les persones que durant aquests anys li han donat suport des de diferents àmbits i va manifestar que tot i que deixa la política de primera línia, no deixarà de fer política i continuarà treballant per un Torelló amb més justícia social, més ecològic i més lliure.
 
Podeu veure el vídeo amb la seqüència en aquest bloc.
 
 
ICV-CdG « 

Quant a cdg

CIUTADANS DEL GES, plataforma de l\'esquerra independentista amb representació a l\'Ajuntament de Torelló.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.